vezi mai mult

Campania „Un arbore pentru dăinuirea noastră” Hîncești-Silva 2022
04.11.2022     
 
Interviu pentru canalul NTV Moldova, cu dl Grosu Radu, șef ocolul silvic Bobeica privind aprovizionarea populației cu lemne de foc pentru perioada rece a anului 2022-2023
14.09.2022     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Cu privire la demararea acțiunilor de salubrizare a fondului forestier în anul 2022
13
04.2022
Cu privire la demararea acțiunilor de salubrizare a fondului forestier în anul 2022
   
 
Silvicultorii din cadrul ÎS ÎS „Hincesti Silva” au dat startul campaniei de salubrizare în fondul forestier, care s-a desfășurat adiacent traseului internațional Hîncești-Leușeni.
La acțiune au participat angajaţii Administrației Întreprinderii în colaborare cu angajații aparatului central al Agenţiei "Moldsilva", susţinuţi şi de silvicultorii de la ocolul silvic Logăneşti.
Printr-un efort maxim și cu o bună dispoziție s-a contribuit la ridicarea calității mediului pentru a ne bucura cu toţii de o pădure mai curată şi mai frumoasă.
Concomitent la această acțiune civică au participat și ocoalele silvice din subordinea Întreprinderii, o.s. Bobeica, o.s. Bozieni, o.s. Bujor, o.s. Buțeni, o.s. Cărpineni și o.s. Mereșeni, muncind exemplar la salubrizare.
Aducem sincere mulțumiri tuturor colegilor! Împreună putem face pădurile noastre mai curate!